Golden Gate Highland National Park

Posted by on 18 november 2022

17 november 2022

Vandaag was een dag die bleef duren….door persoonlijke omstandigheden hebben we besloten om terug naar huis te gaan. Een dag die dus bestond uit vele telefoontjes, checken van mailtjes en wachten….maar de kogel is door de kerk we vliegen maandagavond vanuit Johannesburg terug naar Brussel.

We zullen hier verder niet schrijven wat de reden is, maar jullie kennen ons lang genoeg om te weten dat we dit niet zomaar zouden doen.

De koning van Brussel en Anny Vonk vliegen met ons mee terug. 

We hebben vandaag zoveel mogelijk van de zon proberen te genieten. De strak blauwe lucht, de mooie zonsopkomst, de vogeltjes en de kleine jakhals die nog steeds nieuwsgierig is en dus met enige regelmaat over het kampeerterrein loopt. 

Tevens kwam er nog een baviaan voorbij…helaas geen fototoestel of telefoon bij de hand. Maar jeetje wat was deze groot, zeg.

En dan vanavond liep er over het gras voor Willard ineens een krab voorbij. Geen zee in de buurt…wel een riviertje, maar bestaand rivierkrabbetjes ook? Wij hebben er nog nooit van gehoord in ieder geval.

Vanavond met de deur open binnen gegeten. Het waaide zo hard dat buiten eten geen optie was, maar als de deur open kan blijven staan voelen we ons niet zo opgesloten. Na het eten een bakje koffie en een kaarsje op tafel en zo maken we er toch ook een mooie avond van.

Op naar de dag van morgen, waarin we dingen weer gaan nemen zoals ze komen.

Lieve groet,

Ria en Linda

One Response to Golden Gate Highland National Park

  1. Maaike

    Goh zal geen makkelijke beslissing zijn geweest.
    Geniet nog van een paar dagen Zuid Afrika.
    Veel liefs en sterkte.
    Maaike