St. Lucia – Batillo

Posted by on 13 november 2022

12 november 2022

Het was een enorme warme nacht en dan leidt met vieren in een camper slapen ook best tot een hoge temperatuur. Of moeten we schrijven lijdt tot hoge temperatuur? Van uitslapen kwam dus wederom niets….om zes uur wil je dan echt wel uit bed.

Na een eenvoudig ontbijtje waren we in een mum van tijd weer start klaar te gaan. Willard kreeg nog wat te drinken, zijn voorruit werd gewassen en zijn olie gepeild. Tijd om te gaan….

We hebben geprobeerd zoveel mogelijk langs de tolweg af te rijden, dus door de dorpjes en suikerrietvelden. Zeker in het begin van de route was het duidelijk dat we door minder welgestelde dorpen reden. Eenvoudige hutten en/of huizen en veel vuil langs de kant van de weg. Helaas geen koffie op onze route tot ongeveer 30 kilometer voor onze eindbestemming. Op deze plek wilden we eigenlijk de verjaardag van Claudia vieren,  maar helaas geen taart bij de koffie daar. Na deze koffiebreak hebben we de supermarkt maar even aangedaan om wat lekkers te scoren voor vanmiddag.

De temperatuur was inmiddels aardig opgelopen tot boven de 30 graden. 

Batillo lijkt wel een echte badplaats. Overal waar we kijken zien we hoogbouw waarin appartementen gehuisvest zijn. Hotels en een winkelcentrum liggen in de buurt. Onze camping ligt 100 meter van het strand. Maar toen we aankwamen hebben we eerst toch de verjaardag van Claudia gevierd met dat lekkers uit de supermarkt en eigen gezette koffie. 

De temperatuur was hoog, maar er stond ook een briesje dus het was goed uit te houden. Heerlijk even niets doen, dus dat strand hebben we nog niet gezien.

Wederom wonen er ook apen op de camping en lopen er vreemde vogels rond. Qua mensen is het niet druk bezet. 

Deze keer dus weinig te delen met jullie….op naar de dag van morgen, die we trouwens omgedoopt hebben tot een planloze zondag. We hadden nog twee reservedagen, die we ergens in konden zetten. Dat doen we dus morgen…een rustdag omdat dit ook gewoon wel eens lekker is.

Vrolijke groet,

Ria en Linda

One Response to St. Lucia – Batillo

  1. Jolanda

    Heerlijk genieten jullie van al dat wild en het mooie weer. Morgen misschien een stranddagje?