Maastricht

Posted by on 3 februari 2021

3 februari 2021:

Vandaag staat in het teken van het zogenaamde lamballen…..100 % regenkans. We hebben gisteren de boodschappen gedaan, zodat we vandaag niet meer naar buiten hoeven. 

De boeken komen weer van het tafeltje en we kijken een serie….maar de kriebels komen weer, zodra het even niet meer regent en de zon zelfs een beetje doorkomt. 

Het winkelcentrum is hier een half uurtje lopen vandaan, dus we lopen weinig risico als we naar buiten gaan. We gaan kijken of er een bakker zit, zodat we morgen lekker vers brood hebben. Het is, geloven we, de eerste keer dat we ook zonder handschoenen van huis kunnen. Het is echt warm om te wandelen.

Het winkelcentrum wordt druk verbouwd en een enkele winkel is open. We lopen langs de Bananenboxer. Een enorme winkel die groente en fruit verkoopt. Het heeft wel wat weg van een grote marktkraam. De Bananenboxer werkt naast de verkoop van haar producten tevens aan een missie: mensen inspireren gezonder te eten. Wij kenden het concept nog niet. Helaas geen bakker hier, dus het brood moet maar van Appie komen. 

We wandelen terug naar huis en zetten de schuifdeur open. De stoeltjes worden in de deuropening gezet en we vangen het zonnetje. Mmmmm…het is heerlijk toeven zo. Uiteindelijk zien we donkere wolken de zon verdrijven, maar de boeken zijn nog niet uit. We vervelen ons dus echt niet. 

Tja,….weinig te vertellen dus vandaag, want een samenvatting van onze boeken geven gaat net iets te ver 😉

Warme groet,

Ria en Linda

Zon vangen…lijkt wel zomervakantie!

2 Responses to Maastricht

  1. Hotel mama

    Lekker een dagje niksen, ook dat is vakantie.

  2. Maaike

    Kaarsjes doen wondere….
    En je krijgt toch wat jullie verdienen, zonnestralen.