Beilen

Posted by on 29 januari 2021

29 januari 2021:

Allereerst is het toch ook weer mooi om te zien dat er verbinding is met de thuisblijvers…..geen wereldse verhalen dit jaar, maar op ontdekking in Nederland en we worden toch op gepaste afstand gevolgd 😉

Tja, vandaag weinig te vertellen…waarom? Nou we hebben een regenpercentage van 100% de gehele dag. We besluiten daarom lekker thuis te blijven. We lezen in onze boeken, we maken een puzzeltje en ja….een klein handwasje moet er gedaan worden, zodat we volgende week ook nog wat te dragen hebben.

We drinken een kopje koffie en tegen half drie, denken we dat het een beetje miezert…dat geeft ons mooi een moment om naar Appie te lopen en ingrediënten voor het avondeten te halen. We stappen buiten en dat miezeren is toch echt wel wat meer. Maar we passen er voor om de auto te pakken….we stappen wat door en trotseren zo de regen.

Na die frisse neus halen kijken we nog even een serie terug….het is toch vakantie….

Morgen vertrekken we hier weer en gaan we op zoek naar ons vervolg plekje….

Vrolijke groet,

Ria en Linda

Met een goed boek op de bank

2 Responses to Beilen

  1. Jenny

    Geen wereldse verhalen, maar verhalen uit eigen land. Verhalen die af en toe een feest van herkenning zijn, en af en toe tips voor onze eigen vakantie in eigen land. Ben benieuwd wat jullie volgende bestemming is…

  2. Hotel mama

    Leuk meiden, op naar weer een nieuwe bestemming.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *