Franeker

Posted by on 19 januari 2021

19 januari 2021:

“Geslapen als een os” zegt het spreekwoord….nou dat hebben we gedaan. We werden uitgerust wakker na de intensieve dag van gisteren.

Niets zo lekker als een ontbijt met vers brood. De bakker ligt niet zo ver van ons huis, dus Ria ging op pad en bracht volop lekkers mee terug.

Nestelen op de bank met gemakkelijk zittende kleding en een plaid binnen handbereik. Deze dag komen we wel door. Tijdschriften lezen die al geruime tijd op een stapeltje op de hoek van de tafel lagen thuis, maar waar we niet aan toe kwamen. Een start maken met een boek….kop thee erbij….heerlijk! De voorspelde regen bleef lang uit, dus we konden mooi nog droog onze boodschappen voor het avondeten halen. Even een frisse neus halen is toch ook wel weer fijn.

Vanmiddag een bakje koffie, een borreltje en iets lekkers erbij….het is toch vakantie. De bakker kan niet alleen lekker brood bakken, maar ook heerlijk gebak maken. Ondertussen komt de regen met bakken uit de lucht en zitten we lekker warm op de bank. We kunnen het niet laten en kijken toch even verder vooruit in de week naar wat men denkt wat het weer gaat doen. Het percentage regen lijkt wel wat af te nemen, dus morgen gaan we er weer lekker op uit. We gaan op zoek naar nog een aantal Elfstedendorpen en daar kunnen we vast weer onze benen strekken.

Natuurlijk horen we ondertussen ook de berichten over de eventuele avondklok. We kunnen alleen maar blij zijn dat we ons tripje naar Vlieland al gehad hebben. Laten we hopen dat de reisbeperking niet opgelegd wordt, want dan mogen terug richting huis. Ach we gaan het zien…

relaxte groet,

Ria en Linda

Dag relaxen op de bank

2 Responses to Franeker

  1. Sonja

    Wat leuk dat jullie weer een reisverslag maken van jullie vakantie!
    Ik ga het weer volgen…..geniet er samen van!

  2. Hotel mama

    Lekker niksen hoort ook bij vakantie. Als er dan geen zon is voor de opwarming dan maar een plaid ook fijn.
    Gezellig huisje zo te zien.