Rondje Nederland

Posted by on 8 januari 2021

januari 2021

Wie had het gedacht….terwijl we vorig jaar in Colombia waren, zagen we de beelden rondom COVID 19 voorbij komen op de televisie. We grapten nog met elkaar…..”Hoe gaaf zou het zijn als onze werkgever nu zou bellen dat het verstandiger is om in Colombia te blijven?”….daar toen nog niets aan de hand. Een week nadat we thuis waren ging Nederland voor de eerste keer dicht….toch blij dat we terug thuis waren.

De tijd tikte door en we maakten nog geen vakantieplannen, maar we hoopten stiekem natuurlijk dat we begin 2021 weer wel naar de zon zouden kunnen….inmiddels ruim 9 maanden later realiseren ons we dat we die zon buiten Nederland niet zullen gaan zien.

Ja, we gaan wel op vakantie….nee, geen 6 weken en zeker Nederland niet uit…maar we gaan gewoon op ontdekkingsreis door Nederland. De kans is groot dat de terrassen nog niet open zullen gaan. In Limburg ligt 10 cm sneeuw, dus winterkamperen wordt het ook niet. We gaan op zoek naar leuke huisjes op diverse plaatsen. 

Normaal hebben we de rugzakken zo ingepakt voor 6 weken. We weten precies wat er in onze tassen past, maar nu hebben we een uitdaging. Hoe pak je 3 weken Nederland? Ach de voorpret begint dus eigenlijk al hier!

We gaan kijken of we onze avonturen toch kunnen vangen op LieveLinda.nl. Misschien zijn de verhalen iets minder spannend, maar wij gaan ons laten verrassen in ons koude Kikkerlandje.

Vrolijke groet,

Ria en Linda

Nederland is ook vast mooi!

2 Responses to Rondje Nederland

  1. Hotel mama

    Ondanks dat er dit jaar geen warme zomerzon zal zijn voor jullie wens ik jullie toch een héle fijne 3 weken. Een ding is zeker, Nederland is prachtig.

  2. Jenny

    De rugzak vol met warme winterkleren, die zul je wel nodig hebben!!! Geniet van jullie ontdekkingsreis in Nederland, en wij genieten via Lieve Linda mee!