Bonda – tweede rustdag

Posted by on 21 februari 2020

20 februari 2020

Even was daar het besef vandaag dat we door de weken in Colombia heen aan het raken zijn, maar al snel zeggen we tegen elkaar dat we daar gewoon nog niet aan denken. Iets met struisvogels?

Een heerlijke ochtend in en aan het zwembad…..het waait nog steeds hard. Vannacht ging het echt tekeer hier, maar we hebben er niets mee geleden. Halverwege de ochtend krijgen we een cocosnoot aangeboden….heerlijk….zo lekker koud. We lezen wat in onze boeken, checken de nieuwsberichten, appen even met het thuisfront en luisteren een podcast….niks beter dan een goed leven zouden ze in hotel Mama zeggen.

Vanmiddag gaan we er weer even op uit. Om de één of andere reden staat er een rondtonde helemaal vast. Niemand weet waarom, maar ongelooflijk hoe iedereen zijn best doet om toch zijn weg te vervolgen. Alles rijdt door elkaar en soms zelfs tegen de rijrichting in. Maar ach we zitten koel en hebben vakantie…..het gaat vanzelf een keer goed komen.

Vanavond nog genieten van het heerlijke weer en weten dat we morgen weer elders zullen wonen. Wat was dit toch een prachtige plek! 

Warme groet,

Ria en Linda

 

One Response to Bonda – tweede rustdag

  1. Hotel mama

    En nu op naar de carnaval.
    Outfit al gekocht?
    Liefs vanuit Vlijmen.