Bonda – rustdag

Posted by on 20 februari 2020

19 februari 2020

Het is wel grappig om te ervaren hoe heerlijk het is om tijdens de vakantie met het licht op en neer te leven. We maken dus relatief lange nachten, maar slapen goed. In Nederland vindt Linda het vreselijk om vroeg op te moeten staan, maar dat is het misschien ook wel….dan moeten we….

Vandaag valt er weinig te vertellen…na het ontbijt zijn neer gestreken bij het zwembad. Beetje dobberen in het water, boekje lezen, gewoon genieten van de wind en de zon…..Tegen 13 uur toen het echt wel warm was zijn we vertrokken naar een winkelcentrum. Airco, koffie van Juan, mensen kijken en toch wat wandelen door het centrum…..niets mis mee!

Na het eten zijn we terug gereden naar huis. De harde wind had een tak afgebroken en deze lag over de weg. Niet handig….onze iron Horse staat wel wat hoger op zijn wielen, maar dit ging hij niet managen. Ria is naast volleerd Collombiaans chauffeur ook boswachter en zorgt dus dat de tak van de weg gaat. Zo….weer een vrij padje om thuis te komen.

We genieten vervolgens nog van de zwoele avond met ons boek op het terras. We zitten aan de goede kant van het huis en hebben geen last van de storm. Het is al een paar dagen met vlagen erg onstuimig. Ze zullen vast geen Ciara en Dennis heten, maar ze kunnen er wel wat van. 

We neigen er naar om de dag van morgen nog maar eens op zo’n manier door te brengen, maar plannen is niet onze sterkste kant tijdens de vakantie dus mogelijk wordt het zo maar anders.

warme groet,

Ria en Linda

 

2 Responses to Bonda – rustdag

  1. Hotel mama

    Lekker opladen noemen ze zoiets.
    Lieve groet.

  2. Angeline

    Eindelijk de tijd genomen om door jullie reis heen te lezen, superleuk!
    Zo te zien is het weer een mooie tijd, geniet er nog maar lekker van , jullie hebben hier nog niks gemist????