Van Tanunda naar Hahndorf

Posted by on 9 december 2016

9 december
Vanochtend eerst nog even door Tanunda gereden en een foto gemaakt van een kerkje met een mooi rij bomen er voor. Toen we er langs reden had het een prachtig aanzicht, maar toen we er voor stonden was het ook een beetje creepy. Over de begraafplaats, met stenen die zo uit de videoclip van Thriller hadden kunnen komen, moet je lopen wil je naar de kerk kunnen. 
Verder is hier weinig te beleven in onze ogen, dus we rijden verder via Lyndoch naar Williamstown. Daar drinken we een cappuccino en een warme witte chocolademelk. In dit dorp hadden we ook een bord zien staan richting “the whispering wall”. Daar word je dan toch weer nieuwsgierig van. Niets te zien op de kaart natuurlijk, dus we gaan het gewoon proberen. De weg brengt ons bij een dam, die gebouwd is in een boog. Als je aan de ene kant van de dam gaat staan kun je aan de andere kant nog precies horen wat er gezegd wordt. Het lijkt alsof je naast elkaar staat. Bijzonder als je weet hoe ver het werkelijk van elkaar is. Leuk om gezien te hebben.
Onderweg komen we nog door een bos en daar treffen we een kleine struisvogel aan, die enorm staat te piepen. Blijkt dat zijn moeder aan de andere kant van het hek staat. Ze is zo bij het jong en voor we het weten weten ze bij elkaar te komen. Samen wandelen ze verder het bos in.
We rijden richting Lobethal, maar worden door een mannetje omgeleid. Er is een truck om gevallen in de bergen, dus kunnen we niet de weg pakken die we eigenlijk bedacht hadden. Ach….vervelend voor die truck, maar wij houden wel van deze spontane acties en opnieuw puzzelen. We slingeren door de bergen en komen uiteindelijk weer uit waar we hadden willen komen.
Begin van de middag komen we in Hahndorf uit. We weten hier nog een leuk restaurant, dus besluiten uitgebreid te lunchen en vanavond brood te eten. 

We lopen daarna nog door het dorp. Het weer is geweldig geworden en we besluiten naar de camping te rijden en daar te genieten van de zon. Even langs de bakker en supermarkt en wij komen de avond wel weer door.
We hebben nog geen enkel idee waar we morgen op af gaan…..we zien morgen na het ontbijt weer wel.
Zonnige groet,
Ria en Linda 

Reageren is niet mogelijk.