Adelaide dag 3

Posted by on 14 december 2016

14 december 
De laatste dag hier in Adelaide……jammerrrrr……vannacht heeft het geregend en we staan op met bewolking. Dit maakte het even wat frisser, maar dat was maar van korte duur gelukkig.
Wederom lopend naar Adelaide gegaan. We gaan de weg op ons duimpje kennen 😀

We starten bij de Urban Cow Studio. Dit is een galerie en winkeltje met allemaal producten van artiesten uit Adelaide. Mooie dingen hebben we gezien. Aan deze studio zat een koffietentje “the howling owl” en hier verkochten ze goede koffie. Gezellig aangekleed dus we vermaakten ons prima. 
Op ons gemakje doorgelopen naar Victoria Square en daar mensen zitten kijken. Blijft altijd leuk…..zoveel verschillende mensen in de stad. We lopen nog even bij de Central Market binnen om een kleinigheidje te kopen. 
Vervolgens gaan we nog even naar het museum met kunst gemaakt door aboriginals. Mooie doeken hangen daar. Het is niet zo groot hier. 
Tijd voor de lunch en deze is vandaag erg zoet. Nog één keer een chocolade tapas menu voor twee personen in Australië. Mmmmmm…….wat een verwennerij! En een bord op straat heeft ons geleerd dat we ervan moeten genieten in plaats van de calorieën tellen. Dat hebben we natuurlijk vastgelegd.
Vanmiddag genieten we nog van de straatmuzikanten in het centrum en het koffiemannetje wat sjansend zijn koffie verkoopt aan het voorbijgaand vrouwvolk. 

We doen boodschappen voor het avondeten……nog één keer zo’n overheerlijke mango…..en dan besluiten we via Noord Adelaide terug naar huis te lopen. 
Ook deze wijk heeft vele mooie huizen staan en van die mooie paarse bomen. Natuurlijk ligt er weer een park bij en maken we onze kilometers vandaag gewoon weer.
Inmiddels zijn onze rugzakken weer ingepakt en staat er weer een tasje met spullen klaar voor de minderbedeelde mens. Al hebben we deze keer niet zoveel over……maar ja…..
Morgen gaan we nog genieten van een dagje aan zee. Om 16 uur moet de camper ingeleverd worden en zullen we dus afscheid moeten nemen van Jolly Jumper. Om 22.35 uur gaat onze vlucht naar Dubai. Maar we denken er allemaal nog maar even niet aan….
No worries!
Ria en Linda

One Response to Adelaide dag 3

  1. hotel mama

    Jammer voor jullie dat er een eind in zicht is, maar al lezend is het weer een prachtige reis geweest, denk ik.
    Een goede vlucht terug voor jullie en stiekem ben ik dan weer blij als dat grote monster is geland.
    Liefs uit Engelen.