Adelaide dag 2

Posted by on 13 december 2016

13 december 
Vandaag op ons gemak naar de Central Markts gelopen. Dat is wel net een stukje verder wandelen dan het centrum. Het is warm vandaag, dus tussendoor even een waterstopmoment. We lopen via Victoria Square en daar staat natuurlijk de kerstboom weer te pronken. 
We wandelen even over de markt en kiezen een theebar om een bakske koffie en thee te drinken. Gezellig hier……zoveel soorten thee tegen de muur. 

Vanuit de markt een ommetje door Chinatown, maar dat stelt hier eigenlijk niet zo veel voor. Terug via Victoria Square en daar maken we weer een tussenstop. Mensen kijken, water drinken….het ligt midden in de stad en toch voelt dat niet zo.
Inmiddels is het tijd om te gaan eten. We vinden een Aziaat waar we een maaltijd nuttigen. 

Na de lunch moeten we toch even op zoek naar de kerstafdeling van Myers. Leuk al die bling bling spullen. We wandelen nog wat door het centrum en vinden een bijzonder ijswinkel. Rolletjes ijs met Nutella en bueno……heerlijk……je vindt nog eens wat in die kleine straatjes.
Vanmiddag luisteren we nog naar een aantal straatmuzikanten….de één heeft iets meer dan de ander. 
Tegen 18 uur wandelen we op ons gemak terug. We hebben er dan weer ruim 15 km op zitten en dan willen de voeten weer rust 😉
Warme groet,
Ria en Linda

Reageren is niet mogelijk.