Van Hahndorf naar McLaren Vale

Posted by on 11 december 2016

10 december 
Brrrr wat was het vannacht koud zeg….zo’n 8 graden…..waar is het winterdekbed gebleven? Vanochtend werd het gelukkig al snel warmer. De zon scheen volop en de lucht was strak blauw. 
Deze ochtend eens gek gedaan en in Hahndorf al koffie gedronken. Oeps….hadden ze daar toch ook chocoladefondue met verse aardbeien en ja daar horen natuurlijk ook marshmallows bij. Mmmmm……
Na die koffie kwamen we weer een scenic route tegen, dus die gaan volgen. Het doel was eigenlijk Mount Lofty te gaan zien, maar we zien wel hoe we daar komen als we aan het eindpunt van de route zijn.

Haha….we kwamen uit in Strathalbyn…..dat ligt niet in de buurt van Mount Lofty. Hier maar weer eens een terrasje gepakt. Highstreet is een historische straat met veel oude gebouwen en er komt nauwelijks verkeer doorheen. Zo relaxt hier….

We gooien het programma voor vandaag gewoon weer om….zijn we goed in…

Even boodschappen doen, zodat het ook niet meer uitmaakt waar we uitkomen. 
We rijden richting Goolwa en dit ligt aan de kust. Hier waait het aanzienlijk meer en voelt het dus echt frisser. Via toeristische routes rijden we verder via Port Eliot naar Victor Harbor. We kijken hier nog even uit over de zee en de golven. Het blijft mooi: de zee.

We besluiten om toch verder het binnenland weer in te gaan, omdat we denken daar minder wind te vangen.

We rijden naar Mount Compass, maar helaas geen camping te vinden. Jammer dan gaan we nog een stukje verder. We komen uit in McLaren Vale. Bij binnenkomst van het dorp wordt aangegeven dat er verkeershinder kan zijn i.v.m. een dorpsactiviteit. We zien niets en rijden verder naar de camping.
We krijgen een leuk plekje. We stappen uit en horen het evenement wel. Haha….volop muziek, maar het is genieten. Het is goede muziek. We krijgen muziek vanuit de jaren 50 tot muziek van deze tijd. Laten we ons verleiden te gaan kijken of blijven we lekker vanaf hier luisteren? Dat laatste doen we…..we hebben de beste plaatsen zo. Muziek, zon, drinken, goede stoel, vogels die af en aan vliegen en we kunnen eten wanneer we willen……prima keuze!

Benieuwd tot hoe laat ze vanavond door gaan, maar al is het tot twee uur…..No worries!
Warme groet,
Ria en Linda

One Response to Van Hahndorf naar McLaren Vale

  1. hotel mama

    Wat leuk en dat op de laatste camping dag, neem je toch maar mooi mee.
    Wij hebben vanmorgen een mis bijgewoond die mede werd verzorgd door een groepje met een verstandelijk beperking.
    Kunnen ze wel, ze waren van KANSPLUS, ik weet niet of dat jullie wat zegt.
    Ze kwamen uit Veghel, Loonsbroek en nog een aantal van die dorpen.
    Dadelijk naar Zevenbergen, als Guido en zijn gezin op tijd klaar zijn op de golfbaan kunnen we meerijden, hoeven we zelf niet in het donker te rijden en dat is prettig.
    Zo meisjes maak er nog een paar onvergetelijke dagen van.
    Liefs uit Engelen.